VIDEOCHAT


Angajari Videochat Cluj

CASTIGURI VIDEOCHAT


Cati bani se castiga din videochat ?

In primul rand videochatul este cunoscut pentru castigurile financiare mari care pot fi atinse. La inceput, in primele doua luni, castigurile modelelor noastre sunt in general intre 500 si 2.000$ .

Esti ambitioasa si dornica de progres? Alege VANILLA Studio, echipa care iti va ghida pasii catre succes! Fii sigura ca toate eforturile tale vor fi rasplatite pe masura in echipa noastra! Oferim procent avantajos, premii si bonusuri consistente periodic. Alatura-te echipei noastre!

Contactati-ne


adresaAdresa: : Str. Dornei, nr. 17, Cluj
telefonTelefon: 0758 881 288
telefonWhatsApp: 0758 881 288
telefonFacebook: Vanilla.Studio
telefonInstagram: Vanilla.Studio

MODEL VIDEOCHAT


Studio Videochat Cluj

Echipa VANILLA Studio pune la dispozitia modelelor de videochat un training profesionist, sprijin si formare in videochat pentru a ajunge la castiguri de top in domeniu. Ne pasa de imaginea ta, te vom indruma catre o lume glamour in care tu sa-ti pui in evidenta toate atuurile. Vei lucra intr-un mediu relaxant, modern, perfect echipat in care sa te dezvolti si sa ai castigurile pe care le meriti.

VANILLA Studio este locul ideal pentru tine! Sustinem persoanele ambitioase, cu simtul raspunderii, care isi depasesc conditia pentru a-si atinge telul! Fii sigura ca in echipa noastra vei progresa financiar si vei avea resursele necesare sa-ti indeplinesti visul! Iti oferim informatii de specialitate si oportunitatea de a-ti crea propriul stil in fata camerei!


Totul este posibil cu Vanilla Studio

Noi, cei de la 💛 Vanilla Studio 💛 te ajutam ca visurile tale sa devina realitate in cel mai scurt timp!
Alege sa faci primul pas. Hai la un interviu!