Videochat de acasa

Daca esti interesata de angajare videochat de acasa, iti oferim posibilitatea de a incepe activitatea de model de videochat din confortul locuintei tale. Vei avea alaturi o echipa de profesionisti care te vor ghida si te vor ajuta sa ai succes si sa castigi sume consistente in fiecare luna. Avem parteneriate cu cele mai bune platforme de videochat si iti oferim sansa sa castigi mult peste media din aceast domeniu. Numarul de locuri pentru videochat de acasă in echipa Vanilla este limitat si te invitam sa completezi formularul de mai jos pentru a programa o discutie despre o potentiala colaborare.

De ce sa alegi Vanilla Studio

Venituri incepand de la 7.000 de lei
Modelele Vanilla castiga minim 7.000 de lei lunar. Iti oferim pregatirea si sprijinul necesar pentru a ajunge la un venit intre 7.000 de lei și 10.000 de euro lunar.
Comision pana la 75% din realizari
Oferim comisioane de pana la 75% modelelor care dau dovada de seriozitate, implicare si ambitie, astfel modelele serioase au un motiv in plus sa vina la munca cu aceeasi determinare si zambet pe buze.

Plata saptamanala
Pentru ca vrem sa ne asiguram ca modelele noastre sunt concentrate numai pe activitatea de videochat, oferim plata saptamanala, astfel nu vei duce grija banilor si te vei putea concentra mai bine la locul de munca.