VANILLA STUDIO


Studio Videochat Cluj

Am gandit acest studio de videochat in Cluj din dorinta de a oferi un studio de videochat premium, tocmai de aceea credem ca vom depasi asteptarile celor ce ne trec pragul! Avem toate informatiile si mijloacele necesare pentru a te ajuta sa faci aceasta activitate in modul cel mai profitabil pentru tine.


Studioul VANILLA are o echipa tanara, ambitioasa si creativa, intotdeauna pregatita sa ofere cele mai bune solutii la nevoile tale, pornind de la un training profesional, styling, make-up, dezvoltare limbaj verbal,non verbal si abilitati de comunicare. Locatia de lux se afla intr-o zona discreta, proaspat amenajata si este aproape de centrul orasului.


Pozitia strategica in orasul Cluj am ales-o tocmai pentru a face viata mai usoara modelelor noastre. In interiorul studioului vei gasi camere individuale special amenajate, spatioase, in care modelele de videochat VANILLA sa se simta cat mai confortabil. Avem zona de relaxare atat in interior, cat si in exterior, intr-o gradina special amenajata.

0758 881 288


Vanilla Studio Videochat Cluj

Indiferent daca ai sau nu experienta in videochat, esti in locul potrivit pentru ca te vom invata tot ce trebuie sa faci si vei avea suportul nostru non-stop.

Dupa crearea conturilor, iti vom pune la dispozitie un ghid ce cuprinde toate sfaturile si regulile actualizate pe care noi le-am invatat in aceasta activitate, pe care le-am testat chiar noi si care le-au ajutat pe modelele cu care colaboram deja sa-si dubleze sau chiar sa-si tripleze veniturile.


Incepe colaborarea cu VANILLA Studio si iti garantam un venit lunar incepand de la 7000 de lei. In plus, pe langa comisionul standard, poti castiga bonusuri lunare si vacante in locuri exotice. Cu Vanilla Studio iti poti implini toate visurile. Vino in echipa noastra!


Ne gasiti si pe Social Media

Ce iti oferim


Castiguri Videochat Cluj
diagram

Comisioane semnificative

Comisionul unui viitor model care va colabora cu studioul nostru de videochat este de 50% si creste progresiv in functie de implicare.
magic-wand

Camere individuale

Vei avea la dispozitie o camera individuala, cu design modern si cu toate dotarile necesare din care iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii.
diploma

Training profesional

Vei beneficia de ajutorul unui trainer personal (de sex feminin) profesionist, atent la nevoile tale si la personalitatea ta. Oferim make up si hair style, sedinte foto si crearea videoclipurilor pentru profilul tau online.
gift

Premii si bonusuri substantiale

Punem pret pe satisfactia modelelor cu care colaboram si recompensam implicarea cu premii si bonusuri substantiale. Hai la un interviu!
profit

Independenta financiara

Scopul principal al unui astfel de job este acela de a-ti oferi venituri substantiale, deci independenta financiara. Stim ca in ofertele de angajare a tuturor studiourilor de videochat se regaseste aceasta mentiune, insa noi putem demonstra veniturile lunare de peste 5.000$ pe luna.
Totul este posibil cu Vanilla Studio

Noi, cei de la 💛 Vanilla Studio 💛 te ajutam ca visurile tale sa devina realitate in cel mai scurt timp!
Alege sa faci primul pas. Hai la un interviu!