Angajari Trainer Videochat


Vanilla Studio Videochat Cluj

Trainer Videochat

Suntem în căutarea unei persoane pline de energie și pasiune, gata să se alăture echipei noastre în calitate de Trainer Videochat. Dacă ești comunicativă, gândirea ta este agilă și îți place să fii mereu pregătită pentru orice întrebare, atunci acesta ar putea fi locul potrivit pentru tine.

Ce ne dorim de la tine?
Abilitatea de a-ți adapta comunicarea în funcție de context și audiență. Capacitatea de a oferi răspunsuri prompte și eficiente la întrebări diverse. Seriozitate și punctualitate pentru a fi un exemplu pozitiv pentru echipă. Cunoașterea limbii engleze la un nivel care să permită interacțiuni fluente. Disponibilitate pentru programul de lucru în ture, inclusiv în timpul nopții.

Ce vei face?
Vei fi responsabilă pentru crearea și gestionarea conturilor modelelor. Vei oferi suport și îndrumare modelelor în ceea ce privește activitățile de videochat. Asigurarea respectării regulilor și a normelor de conduită în cadrul studioului. Elaborarea rapoartelor zilnice privind activitatea studioului. Menținerea unei atmosfere pozitive și motivate în cadrul echipei tale.

Ce îți oferim?
Pachet salarial motivant. Bonusuri periodice și stimulente în funcție de performanță. Un mediu de lucru propice dezvoltării profesionale și personale.

Dacă ești o persoană dedicată, entuziastă și îți dorești să te alături unei echipe profesioniste într-un domeniu în creștere, te invităm să aplici pentru poziția de Trainer Videochat.


Formular de Angajare

 

  DATE PERSONALE

  LIMBI STRĂINE CUNOSCUTE

  Nivel limba engleză

  FluentMediuÎncepător

  Alte limbi străine cunoscute

  EXPERIENȚĂ ÎN VIDEOCHAT

  ÎncepătorPână în 6 luniPeste 6 luni

  Denumirea studioului în care ați mai lucrat

  CUM PREFERAȚI SĂ LUCRAȚI

  Part-timeFull-time

  POZIȚIA PENTRU CARE DORIȚI SĂ APLICAȚI

  Trainer videochatPersonal tehnic

  MODALITĂȚI DE CONTACT

  SMSTelefonEmail

  Ai vreo întrebare pentru noi?

  Sunt de acord și îmi exprim în mod expres, neechivoc, liber și informat consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal menționat mai jos după cum urmează:
  - Comunicării în cadrul procesului de recrutare.
  - Datele personale oferite vor fi prelucrate pe o perioadă de 12 luni și numai în vederea procesului de recrutare.
  DA, sunt de acordNU, nu sunt de acord

   

  Scan the code